Καλωσορίσατε στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο
Art Dental Eurolab.

Το εργαστήριό μας ιδρύθηκε το 1978 απο τον Μιχάλη Καλογρίδη.

Σήμερα συνεχίζει την λειτουργία του ο Καλογρίδης Αντώνης, οδοντοτεχνίτης δεύτερης γενιάς.

Το εργαστήριο μας είναι απο τα πρώτα σε προτιμήσεις στα εγχώρια οδοντιατρεία, όπως και από κλινικές μεγάλων ευρωπαϊκών οδοντιατρικών κέντρων.

Διαθέτει το πιο σύγχρονο τεχνικό και μηχανικό εξοπλισμό που μπορεί να έχει ενα εργαστήριο στο παγκόσμιο στερέωμα στις ημέρες μας, προκειμένου να δημιουργεί τις πιο άρτιες και στο υψηλότερο επίπεδο προσθετικές εργασίες.

Επίσης συνεργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο με οδοντιατρεία και οδοντιατρικές κλινικές απ’ ολη την Ελλάδα, λειτουργώντας 12 μήνες τον χρόνο. Όλες οι εργασίες δημιουργούνται στο χώρο μας, έχοντας όλα τα μέσα και πεπειραμένους οδοντοτεχνίτες, προκειμένου να φτάνουν στις κλινικές στην ποιότητα και στο χρονικό διάστημα που επιβάλεται στις εποχές μας.

Αποκτήστε τις υπηρεσίες μας αυξάνοντας τις παροχές σας προς τους ασθενείς σας.

Υπηρεσίες προς το οδοντιατρείο

Το εργαστήριο μας αναβαθμίζεται συνεχώς και διαθέτει στη κατοχή του εξοπλισμό προκειμένου να κάνει πιο ανταγωνιστικά τα συνεργαζόμενα οδοντιατρεία, παρέχοντας τα εξής:

Eνδοστοματικούς σαρωτές, δυο κορυφαίων εταιρειών με τους οποίους μπορεί να ταξιδέψει συνεργάτης μας στη κλινική σας, προκειμένου να αποτυπώσετε ή να εκπαιδευτείτε πάνω στην ψηφιακή αποτύπωση.

Παροχή 3D ψηφιακού σαρωτή προσώπου RAYFACE της εταρίας Raymedical στο χώρο σας.

Σύστημα ψηφιακής ρύθμισης σύγκλισης προσθετικών επί κολοβωμάτων κι εμφυτευμάτων, όπως και σε εργασίες κινητής (στον χώρο σας).

Σύστημα μέτρησης οστεοενσωμάτωσης εμφυτευμάτων (στον χώρο σας).

Σύστημα B-Cure Laser Pro προς αποφυγή πόνου και πρηξίματος μετά από το χειρουργείο (στον χώρο σας).

Ψηφιακό σχεδιασμό τοποθέτησης εμφυτευμάτων σε αξονική CBCT και τύπωση του χειρουργικού οδηγού.

Ψηφιακό σχεδιασμό και τύπωση νάρθηκα επιμήκυνσης μύλης.

Το εργαστήριο μας αναλαμβάνει να επικοινωνήσει στους ασθενείς σας όλες τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, χωρίς κάποια επιβάρυνση. Εχουμε στην διάθεση μας καλά εκπαιδευμένους τεχνίτες, η δουλειά των οποίων είναι να ταξιδεύουν σε κλινικές εκτός Ελλάδας, προκειμένου να σας ενημερώνουν και να σας εκπαιδεύουν για τα συστήματα μας.

Οδοντοτεχνικός Εξοπλισμός

Το εργαστήριο μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και συνεχώς αναβαθμίζεται σύμφωνα με όλες τις εξελίξεις στο παγκόσμιο οδοντιατρικό στερέωμα, προκειμένου να δημιουργούμε τις εργασίες μας με τα πιο σύγχρονα μέσα που υπάρχουν, έχοντας στην κατοχή μας τα εξής:

Υπερσύγχρονα desktop scanners κορυφαίων εταιριών.
Ολοκληρωμένα σχεδιαστικά προγράμματα των κορυφαίων εταιρειών.
Το καλύτερο σχεδιαστικό πρόγραμμα τοποθέτησης εμφυτευμάτων.
Πενταξονικό και τετραξονικό κοπτικό ξηράς κοπής, όπως και τετραξονικό κοπτικό υγράς κοπής, προκειμένου να διαχωρίζουμε τις κοπές μας, ανάλογα με το είδος εργασίας, για ακριβέστερα αποτέλεσματα.
3D ψηφιακούς εκτυπωτές των κορυφαίων εταιρειών, προκειμένου να διαχωρίζουμε τα είδη της εκτύπωσης και ταυτόχρονα να έχουμε την μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια.
Laser συγκολλήσεων χρωμιοκοβαλτίου και τιτανίου.
Τέσσερις υπερσύγχρονους φούρνους πορσελάνης.
Σύστημα πολυμερισμού ρητίνης κορυφαίας εταιρείας.
Σύστημα πρεσαρίσματος για νάρθηκες. Όλα τα σύγχρονα συστήματα προκειμένου να δημιουργουνται οι κινητές προσθετικές εργασίες.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η επιχείρηση μας δείχνει μεγάλη ευαισθησία στο θέμα ανθρώπινου δυναμικού, καθώς περνάμε το 1/3 του 24ώρου μας στο χώρο εργασίας μας. Για αυτό τον λόγο, υπάρχει επαρκές προσωπικό, προκειμένου να μπορούν μέσα στο 8ωρο τους να ξεδιπλώνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε καθημερινό επίπεδο, έχοντας ως αποτέλεσμα να κρατάμε σταθερή την ποιότητα των εργασιών που παραδίνουμε στα ιατρεία. Επίσης, για το αποτέλεσμα των παραπάνω, παρέχουμε στο ανθρώπινο μας δυναμικό, δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη και άλλες παροχές για ένα πιο ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας.

Το εργαστήριο μας διαθέτει διευθυντή παραγωγής, γραμματεία και οργανωμένο λογιστήριο.

Επίσης, υπάρχουν τρεις υπεύθυνοι σε επιμέρους τμήματα, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία με τον οδοντίατρο και ποιοτικότερος έλεγχος των εργασιών μας. Το προσωπικό αναβαθμίζεται συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες του εργαστηρίου, προκειμένου να μην υπάρχει πίεση τόσο στη δημιουργία των εργασιών όσο και των συνεργατών που απαρτίζουν την επιχείρηση μας, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη αποδοτικότητα.

Τρόπος λειτουργίας

Το εργαστήριο μας σας παρέχει φόρμες παραγγελιών, ώστε να αναγράφετε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την εργασία, όπως και την ημ/νία άφιξης της. Για τα ψηφιακά αποτυπώματα, θα αναγράφετε στις ψηφιακές φόρμες παραγγελίας του σαρωτή, τον οποίο χρησιμοποιείτε.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με την DHL με κωδικό εισαγωγών και εξαγωγών για χώρες εντός και εκτός Ευρώπης.

Το ωράριο λειτουργίας παραγωγής είναι 9.00-17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή ώρα Ελλάδας.
Για τη γραμματεία το ωράριο είναι 9.00-17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή ώρα Ελλάδας.
Για το λογιστήριο το ωράριο είναι 9.00-17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή ώρα Ελλάδας.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς