Καλωσορίσατε στο
Art Dental Scan.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2021 από τον Αντώνη Καλογρίδη, ιδιοκτήτου του Art Dental Lab και του Art Dental Eurolab.

Μετά από μία μακρά πρωταγωνιστική πορεία στην ψηφιοποιημένη οδοντοτεχνική-οδοντιατρική κι έχοντας στο βιογραφικό μας πάνω από 2.000 ψηφιακούς σχεδιασμούς τοποθέτησης εμφυτευμάτων σε CBCT στις προαναφερόμενες επιχειρήσεις, αποκτήσαμε την εμπειρία και είμαστε σε θέση να πραγματοποιούμε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αξονικές τομογραφίες CBCT, όπως και πανοραμικές.

Αναλαμβάνουμε τις μεταφορές ασθενών από το οδοντιατρείο σας προς τον χώρο μας, με αυτοκίνητα ι.χ. του ομίλου μας, και επιστροφή τους χωρίς καμιά χρέωση.

Επίσης διαθέτουμε mini bus που φέρουν τα λογότυπα του ομίλου μας, τα οποία παραλαμβάνουν ασθενείς που δεν μένουν στην Αττική, από σημεία αναφοράς όπως αεροδρόμιο, λιμάνι, σταθμό τραίνου, κλπ, προκειμένου να κάνουν τις εξετάσεις τους στο κέντρο μας και στη συνέχεια να τους μεταφέρουν στο οδοντιατρείο ή την οδοντιατρική κλινική για να πραγματοποιήσουν την επέμβαση τους χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάποια ταλαιπωρία.

Tαυτόχρονα στον ίδιο χώρο διαθέτουμε ενδοστοματικό σαρωτή και face scan για πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες προς τους ασθενείς.

Αποκτήστε τις υπηρεσίες μας αυξάνοντας τις παροχές σας προς τους ασθενείς σας.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς